Saturday, July 09, 2011

Stupid Bersih

haish i am so so so pissed off with all this stupid idiot tak bertamadun bersih 2.0 kononnya.. disebabkan ko habis plan aku nak kuar arini cancel! even tho i am living in melaka yang aman damai suci murni ini, namun since my mom din allow me and my sis to go out today, so my plan to have a splendid day is cancelled just like that (anak mithali la kononnya). bithcy punya orang, really menyusahkan aku aja. but apapun this morning it was raining quite heavily and aku pun rasa malas je nak drive , plus kinda risky i think for me to drive in this kind of weather. so sorry la ye safi, x dapat nak hang out dengan ko and watch transformers together. nampak gayanye next week ke KL or nearest mall la aku nk nonton wayang. nasib aku di hantar ke shah alam, cuba kalau2 aku dihantar nun jauh ke kuala nerang tu ke? tak ke mati kutu aku dibuatnya ekeke

No comments:

Post a Comment